99. Kou pad &bami roummid
Kou Pad Krapau Nua Gaidow
20. Pad Thai
5B. Jasmine’s Roum Mid, mix starters
5. Satay Kai served with peanut sauce
 

Restaurant

Sinds mei 2005 kunt u bij ons genieten van de authentieke Thaise keuken. Het restaurant is vernoemd naar de moeder van de eigenaars. Haar naam “Mali” betekent Jasmine in het Engels. De authentieke Thaise keuken staat bekend als erg pittig omdat vele gerechten zijn samengesteld uit diverse verse specerijen, kruiden en pepers. De Thaise keuken kent echter ook milde gerechten zodat iedereen bij ons van een heerlijke maaltijd kan genieten. Alle gerechten worden vers voor u bereid door een van onze Thaise koks.

Wij werken alleen met verse ingrediënten zodat wij u een onvergetelijke smaaksensatie zullen laten beleven. Rode curry, groene curry, massaman curry, panang curry we hebben ze allemaal. Maar ook verse kruiden zoals mint, koriander, bieslook, Thaise basilicum (sweet basilicum), limoen blaadjes (kaffer limes). En wat dacht u van de smaak van gember en galanga in onze soepen. Echt een aanrader!

Voor de kids zijn er kindermenu’s met frietjes met snacks, of met Thaise gerechten. Voor de allerkleinsten hebben we kinderstoelen beschikbaar.

Allergenen:

Wij verzoeken u vriendelijk bij het bestellen uw allergie aan onze medewerkers kenbaar te maken, zodat onze chef-kok met alle zorgvuldigheid uw maaltijd kan bereiden en waar nodig met u een juiste menukeuze kan samenstellen.
Onze medewerkers gaan zorgvuldig om met uw voedsel allergie/-intolerantie. Helaas is kruisbesmetting in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

If you or any of your guests have an allergy or diet restriction, please inform your server and our chefs will be happy to accommodate your needs.

Dineren en afhalen:
Op woensdag tot en met zondag zijn wij geopend van 15:00 tot 22:00 uur voor het dineren of afhalen van maaltijden. Bekijk hier alvast de gerechten op ons afhaalmenu. Om er zeker van te zijn dat er een tafeltje voor u beschikbaar is kunt u het beste even telefonisch reserveren.

Bezorgen:
Helaas kunnen wij geen maaltijden aan huis bezorgen. U kunt bij ons wel maaltijden afhalen.

Catering:
Voor partijen vanaf 40 personen kunnen wij catering verzorgen, eventueel inclusief borden, bestek enz. Voor partijen vanaf 20 personen kunnen we afhaalgerechten maken in grotere porties tegen gereduceerde prijzen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer: 013-5810766.

Diversen:

  • U kunt gebruikmaken van onze gratis WiFi; (free WiFi)
  • U kunt bij ons pinnen; (debet cards with Maestro logo welcome)
  • Wij accepteren geen CreditCards. (no credit cards accepted);
  • Wij serveren geen kraanwater; (we don’t serv tab water)
  • Wij kunnen geen honden toelaten. (no dogs allowed)

ONZE GERECHTEN
Top